Kaikki tehty TikTokilla? Näin voit poistaa tilisi pysyvästi

Kaikki tehty TikTokilla? Näin voit poistaa tilisi pysyvästi

TikTok haluaa olla mobiilivideoiden kohde, ja sillä on selvästi jonkin verran menestystä. Vuonna 2017 käynnistetty lyhytvideosovellus, joka on saatavana sekä iOS: lle että Androidille, on sittemmin ladattu yli 800 miljoonaa kertaa. Mutta ehkä sinulla on ollut tarpeeksi: Jos olet saavuttanut TikTokin, ehkä on aika poista sovellus ja siirry eteenpäin . Tässä on yksinkertainen opas, joka opastaa TikTok-tilin poistamisessa - ikuisesti.



TikTok-tilin poistaminen

miten poistaa tiktok tili

Suuntaa tilillesi

Ensimmäinen vaihe TikTok-tilin poistamisessa on sovelluksen käynnistäminen ja siirtyminen profiilisivulle napauttamalla laitteen näytön oikeassa alakulmassa olevaa pientä kuvaketta.



miten poistaa tiktok tili

Seuraavaksi sinun on painettava 'Asetukset' -vaihtoehtoa; tämä on kolme pientä pistettä näytön oikeassa yläkulmassa.

miten poistaa tiktok tili

Kun olet Asetukset-välilehdellä, napauta Hallinnoi tiliä -valikkovaihtoehtoa.



hallinnoi tiliäni

Etsi täältä ruudun alaosaan Poista tili -teksti ja napauta sitä. Sinua pyydetään nyt antamaan TikTok-salasanasi turvallisuussyistä.



Kun olet antanut oikean salasanan, TikTok-sovellus vie sinut varoitussivulle, jossa selitetään, mitä tilisi poistaminen tarkoittaa.

Mitä TikTok-tilin poistaminen tarkoittaa

Ensinnäkin, et voi enää kirjautua sisään ja et voi enää käyttää luomiasi videoita. Huomaa kuitenkin, että chat-viestisi voivat silti olla muiden käyttäjien nähtävissä.

On myös syytä huomata, että TikTok ei myönnä hyvityksiä ostamistasi tuotteista.

Kun olet käyttänyt varoituksen ja haluat silti poistaa tilisi, napsauta punaista Poista tili -palkkia ja olet valmis.



Poista tili

Kun olet napsauttanut kohtalokkaan painikkeen, TikTok-tilisi poistetaan käytöstä 30 päiväksi eikä se ole enää näkyvissä yleisölle. 30 päivän kuluttua tilisi poistetaan pysyvästi. Siinä kaikki - nyt osaat poistaa TikTok-tilisi.